Nasıl doğru bir şekilde baskı beton yapılır

  • Nasıl doğru bir şekilde baskı beton yapılır

    Baskı beton, ayrıca damgalı beton olarak da adlandırılır, herhangi bir yüzeyi sınırsız bir şekilde kişiselleştirebileceğiniz dekoratif bir tekniktir. Onunla, kırmızı tuğla, taş, fayans, arduvaz veya ahşap gibi asil malzemelerin görünümünü hızlı ve kolay bir şekilde taklit edebilirsiniz, diğer birçokları arasında.

    Genellikle kamusal alanlarda, yani kaldırımlarda, yollarda, meydanlarda, parklarda veya alışveriş merkezlerinde sıkça bulunan çok yönlü bir malzeme. Ancak, sundurmalar, teraslar ve konut bölgelerine girişlerde de çok yaygın. Genellikle dış mekanlarda, ancak son zamanlarda iç mekanlarda baskılı beton kullanımı artıyor. Özellikle büyük depolar ve park yerleri, spor salonları, oteller, alışveriş merkezleri ve restoranlar gibi alanlarda baskılı zeminlerde.

    Ama, baskılı beton nasıl yapılır? İlk olarak bilmeniz gereken, uygulama yönteminin bu kaplamanın uygulanacağı yüzeye bağlı olarak değiştiğidir. Bu bağlamda, zeminlerde ve duvarlarda işlem aynı olmasa da, sonuçlar aynı derecede muhteşemdir.

    Aşağıda, zeminlerde ve kaplamalarda baskılı beton nasıl yapılır ve ayrıca duvarlarda, cephe ve duvarlarda dikey baskılı beton nasıl uygulanır anlatacağız.

    Comments are closed.